Auto Electric Parts Eindhoven vof
Technische Groothandel
Hastelweg 272
5652 CN Eindhoven
Telefoon : 040 - 252 42 62
Fax : 040 - 255 10 94
Reparatie, diagnose en service van voertuigelectronica, benzine- en diesel-injectiesystemen, startmotoren, dynamo's, accu's etc.

Diesel

Auto Electric Parts heeft zicht sinds 2004 steeds verder gespecialiseert in haar dieselactiviteiten. Naast onze electro-revisie werkplaats voeren we een compleet programma voor commonrail-pompen en injectors, pompverstuivers en conventionele systemen inclusief heavy-duty toepassingen.

Wij zijn toeleverancier van nieuwe en revisie-delen van de meest gerenomeerde merken als Bosch, Delphi, Denso en Siemens. Buiten een voortreffelijke voorraad aan onderdelen, kunnen wij u, indien niet op stock, zeer snel en scherp geprijst van de juiste onderdelen voorzien. Doordat wij direct zaken doen met de importeur cq fabrikant hoeft u nooit te lang op uw onderdelen te wachten.

 

Door het gebruik van een aangepaste Bosch testbank kunnen we u nog sneller vooruithelpen, en zijn we ook in staat om piezo gestuurde injectoren te testen. Ook kunnen we hexadecimale codes generetren voor electromagnetisch gestuurde injectoren. Met behulp van reactietijdmeting ,continu opbrengstmeting en nauwkeurige temperatuurregeling kunnen we de juiste klacht voorspellen. Ook alle merken hogedrukpompen met geregelde druk- en hoeveelheidsregeling kunnen we, volgens de fabrikant geleverde testwaarden, exact controleren in alle bedrijfsstanden.

Testraporten kunnen eventueel via email direct vanaf de testkamer worden doorgestuurd, zodat de klant kan anticiperen op mogelijke kostenopgaves, reparatie- en bestel-deadlines, garantieafwikkeling of fleetowner goedkeuring. Er word deskundig advies gegeven, om te controleren of de testwaarden overeenkomen met opgegeven klacht. Dit advies word ook op het testblad vermeld. Alle meetgegevens worden door ons in een database opgeslagen, en kunnen indien nodig op een later tijdstip worden opgevraagd.

 

Bosch EPS Diesel Calibratie testbank met 8 continue meetcellen. Randapparatuur en testgegevens van DITEX Technologies.

 

<< Terug